Suvremeni strojevi za savijanje limova donose veću učinkovitost: brzinu, preciznost, pametne opcije vođenja proizvodnog procesa. Brzina, preciznost i brojne pametne mogućnosti otvaraju nove perspektive i jamče najveću fleksibilnost po atraktivnim uvjetima. Jednostavan rad omogućuje uspješan početak tehnologije savijanja.
 

Savršena preciznost

Strojevi za savijanje limova kakvima raspolaže i strojni park Laser Inga zahvaljujući svojim pametnim senzorima jamče iznimnu preciznost u obradi metala.  

Aktivno krunjenje automatski osigurava najveću preciznost i dosljednu točnost savijanja tijekom cijelog procesa. Suvremeni strojevi za savijanje lima koriste hidrauličke cilindre u donjoj gredi za optimalno krunjenje. Inteligentna baza podataka omogućuje optimalno podešavanje krunjenja.

 

Jednostavnost korisnički prilagođene konfiguracije  

Uza suvremene strojeve, sve što izvoditelji radova moraju napraviti svodi se na učitavanje plana savijanja, postavljanje stroja i to je to. Proces savijanja može se praktično kontrolirati putem zaslona osjetljivog na dodir. I najbolje od svega: ne morate razmišljati o idealnom procesu savijanja i odgovarajućim alatima.

Suvremeni stroj za savijanje limova pobrinut će se za to umjesto vas.

 

Energetska učinkovitost

Niska potrošnja električne energije na stroju za savijanje limova pomaže u smanjenju  potrošnju električne energije. Glavni pogon stroja aktivan je samo kada stroj stvarno radi. Istovremeno smanjuje i buku i toplinu, što vašoj tvrtki donosi dodatnu prednost u održivosti.

 

Alati za strojeve za savijanje lima

Savršeni rezultati savijanja postižu se s pravim alatima za zračno savijanje i kovanje. Moguće je iskoristiti puni potencijal stroja za savijanje lima zahvaljujući originalnim alatima.

Suvremeni alati za savijanje (u različitim vrstama stezanja) mogu se koristiti s fleksibilnošću i svestranošću kako bi pokrili sve željene  primjene.

Obratite nam se s povjerenjem i rado ćemo vas savjetovati o dizajnu individualnih potreba savijanja za vaš projekt.


 

Podijeli članak: