Ispunjavamo sve potrebe za dodatnu obradu metala na jednom mjestu

S ciljem zadovoljavanja najčešćih potreba naših klijenata za dodatnom obradom metala ili zaštitom metala u mogućnosti smo, u suradnji s našim provjerenim poslovnim partnerima, strojno ili ručno obraditi metal za daljnju upotrebu.

U suradnji s nama i našim provjerenim poslovnim partnerima pružamo dodatne usluge obrade metala

  • Tokarenje
  • Glodanje
  • Bušenje
  • Eloksiranje
  • Cinčanje

S nama možete računati na kvalitetne usluge pri dodatnoj obradi metala

Za sve upite vezane za dodatne obrade metala obratite nam se s povjerenjem.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Pošaljite nam upit

Česta pitanja

Koje vrste dodatne obrade metala nudite?

Nudimo širok spektar dodatnih usluga obrade metala, uključujući tokarenje, glodanje, bušenje, eloksiranje i cinčanje u suradnji s odabranim i provjerenim poslovnim partnerima za obradu metala.

Što uključuje proces eloksiranja i cinčanja?

Elokisiranje je proces obrade površine aluminijskih dijelova za stvaranje oksidacijskog sloja koji štiti metal od korozije i habanja. Cinčanje uključuje nanošenje sloja cinka na čelične dijelove kako bi se povećala njihova korozivna otpornost. Oba procesa su ključna za produžavanje životnog vijeka metalnih proizvoda i poboljšanje njihovih performansi.

Kako mogu poslati upit za dodatnu obradu metala?

Za sve upite vezane uz dodatnu obradu metala, možete nas kontaktirati direktno putem našeg web mjesta ili slanjem e-maila. Također, možete poslati tehničke crteže ili specifikacije vašeg projekta u DWG, DXF ili STEP formatu kako bismo mogli pripremiti detaljnu i preciznu ponudu.

Kakve su prednosti suradnje s vašim provjerenim poslovnim partnerima?

Suradnja s našim provjerenim poslovnim partnerima osigurava da svaki aspekt vašeg projekta obrade metala bude izveden s najvišom razinom kvalitete i efikasnosti. Naši partneri su pažljivo odabrani na osnovu njihove stručnosti, pouzdanosti i sposobnosti da ispune specifične zahtjeve u skladu s najvišim industrijskim standardima.

Kako osiguravate kvalitetu usluga dodatne obrade metala?

Kvaliteta naših usluga dodatne obrade metala osigurana je kroz stroge protokole kontrole kvalitete, redovite inspekcije, te korištenje najnovije tehnologije i opreme. Dodatno, sve naše usluge su u skladu s relevantnim ISO normama, što garantira visoku razinu profesionalnosti i zadovoljstva klijenata.