Lasersko rezanje cijevi i profila fiber tehnologijom

Lasersko rezanje cijevi moderno je tehnološko rješenje za obradu cijevi i profila. Zbog svoje velike brzine i točnosti, lasersko rezanje cijevi i profila često se primjenjuje za rezanje serijske proizvodnje raznih grana industrije kako bi se uštedjelo vrijeme i novac.

Zašto odabrati Laser Ing za lasersko rezanje cijevi

Glavna karakteristika naše usluge rezanja cijevi i profila je vrhunska tehnologija te stručnost i iskustvo naših CNC operatera i programera.

Laser Ing je vodeća hrvatska tvrtka za rezanje metala i svojim kupcima uvijek pružamo najoptimalnije tehnologije rezanja metala koristeći se vlastitim strojnim parkom, znanjem i iskustvom.

Za sve Vaše potrebe i zahtjeve kod rezanja cijevi i profila, slobodno nam pošaljite nacrte pozicija za projekt u dwg, dxf ili STEP formatu a mi ćemo Vam, sukladno tome, pripremiti optimalnu ponudu.

Zatražite nas besplatnu ponudu

Prednosti laserskog rezanja cijevi i profila

Glavna karakteristika laserskog rezača cijevi i profila je velika fleksibilnost, preciznost i kvalitetno lasersko rezanje te širok spektar upotrebe. S našim laserskim rezačem cijevi mogu se obrađivati cijevi promjera od 20 do 360 mm, težine do 35 kg/m.

Stroj za rezanje cijevi omogućuje rezanje otvorenih te posebnih profila, skidanje ruba i pripremu za zavarivanje. Maksimalne dimenzije za rezanje profila su 20×20 – 254×254 mm.

Tehnologija pripreme rada i način programiranja nude automatsko uglavljivanje elemenata. Time se značajno smanjuje otpad i optimizira vrijeme proizvodnje.

Primjeri uzoraka rezanih na stroju za rezanje cijevi

Obratite nam se s povjerenjem

Za sve upite vezane za lasersko rezanje cijevi i profila obratite nam se s povjerenjem.

Glavni cilj naše tvrtke je isporučiti kvalitetan proizvod koji će zadovoljiti i najzahtjevnije kupce.

Implementiran sustav upravljanja kvalitetom te norme ISO 9001 i ISO 14001 jamac su kvalitete, profesionalnosti i ljubaznosti našeg osoblja.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Pošaljite nam upit