Izrada metalnih konstrukcija i sklopova

Projektiramo, proizvodimo i montiramo razne metalne konstrukcije za strojarstvo, industriju i poljoprivrednu mehanizaciju.

Sve metalne proizvode možemo zaštiti metodama zaštite prahom, cinčanjem ili bojom.

Naši tehničari i programeri mogu pripremiti cijeli projekt u skladu s vašim željama i zahtjevima:

  • Izrada tehničke i radioničke dokumentacije prema specifikaciji kupca
  • Razrada prototipa u suradnji s naručiteljem
  • Proizvodnja metalnih konstrukcija i složenih metalnih sklopova

U suradnji s nama možete računati na kvalitetnu proizvodnju metalnih konstrukcija i metalnih sklopova

Za izradu neobvezujuće ponude za izradu metalnih konstrukcija i metalnih sklopova pošaljite nam nacrte projekta u dwg, dxf ili STEP formatu.

Zatražite nas besplatnu ponudu

Primjeri različitih metalnih konstrukcija i sklopova koje smo radili za neke od naših stalnih kupaca

Obratite nam se s povjerenjem

Za bilo kakve upite vezane za cijene i rokove izrade metalnih konstrukcija i složenih metalnih sklopova, obratite nam se s povjerenjem.

Pomoći ćemo vam u pronalaženju najoptimalnijih rješenja koristeći se vlastitim znanjem i iskustvom.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Pošaljite nam upit

Česta pitanja

Koje vrste metalnih konstrukcija i sklopova možete izraditi?

Specijalizirani smo za projektiranje, proizvodnju i montažu širokog spektra metalnih konstrukcija i sklopova, uključujući one za strojarstvo, industriju i poljoprivrednu mehanizaciju. Možemo izraditi sve od jednostavnih konstrukcija do složenih sklopova prema specifikacijama i potrebama naših klijenata.

Koje metode zaštite koristite za metalne proizvode?

Za zaštitu metalnih proizvoda koristimo različite metode, uključujući zaštitu prahom, cinčanje i bojanje. Svaka od ovih metoda pruža dugotrajnu zaštitu od korozije i drugih vanjskih utjecaja, osiguravajući tako dugovječnost i očuvanje kvalitete vaših metalnih konstrukcija.

Kako mogu dobiti ponudu za svoj projekt?

Za dobivanje neobvezujuće ponude, molimo vas da nam pošaljete nacrte vašeg projekta u DWG, DXF ili STEP formatu. Na temelju tih informacija, pripremit ćemo detaljan prijedlog koji uključuje cijenu i rokove izrade.

Možete li pomoći u razradi prototipa prije konačne proizvodnje?

Da, nudimo usluge razrade prototipa u suradnji s naručiteljem. Ova faza je ključna za osiguravanje da konačni proizvod udovoljava svim zahtjevima i očekivanjima. Naši tehničari i programeri rade s vama kako bi osigurali da sve specifikacije budu točno implementirane.

Koji su rokovi za izradu i montažu metalnih konstrukcija?

Rokovi za izradu i montažu variraju ovisno o složenosti projekta i trenutnoj radnoj opterećenosti. Međutim, ponosimo se našom sposobnošću da efikasno upravljamo projektima i ispunjavamo dogovorene rokove. Konkretni rokovi će biti definirani tijekom faze planiranja i ponuditi će se uz poštivanje vaših vremenskih okvira i potreba.