Kvalitetna usluga zavarivanja

Osiguravamo najvišu kvalitetu za ručno zavarivanje. Naš se tim sastoji od 2 zavarivača koji su vješti i posjeduju sve certifikate osposobljenosti zavarivača u skladu s normom ISO 9606-1.

Nudimo različite postupke zavarivanja koje, ako je potrebno, upotpunjavamo upotrebom suvremenih tehnologija, a možete računati na našu podršku od faze planiranja do gotovog proizvoda ili instalacije.

Postupci zavarivanja koje radimo:

  • TIG zavarivanje
  • MIG/MAG zavarivanje

Uvjerite se u našu kvalitetu, prihvatljive cijene i brze rokove isporuke

Za izradu neobvezujuće ponude za zavarivanje pošaljite nam nacrte pozicija za projekt u dwg, dxf ili STEP formatu.

Zatražite nas besplatnu ponudu

Primjeri različitih zavarenih pozicija i procesa zavarivanja koje koristimo u radu

Obratite nam se s povjerenjem

Ako ste u potrazi za pouzdanim partnerom za zavarivanje koji će poštivati rokove, pristupiti vašem projektu s maksimalnom pažnjom i posvećenosti, obratite nam se s povjerenjem.

Pomoći ćemo vam u pronalaženju najoptimalnijih rješenja zavarivanja koristeći se vlastitim znanjem i iskustvom.

Naš stručni tim stoji Vam na raspolaganju.

Pošaljite nam upit

Česta pitanja

Koje vrste zavarivanja nudite i koje su prednosti svakog postupka?

Nudimo TIG i MIG/MAG postupke zavarivanja. TIG zavarivanje je idealno za tanke materijale i zahtjeva visoku preciznost, dajući čist i snažan zavareni spoj. MIG/MAG zavarivanje je brže i pogodno za debele materijale te velike serije proizvoda, pružajući efikasnost i svestranost u radu.

Kakve certifikate posjeduju vaši zavarivači?

Naši zavarivači su certificirani prema normi ISO 9606-1, što osigurava da su osposobljeni i kvalificirani za provođenje profesionalnih zavarivačkih radova u skladu s međunarodno priznatim standardima kvalitete.

Kako mogu dobiti ponudu za zavarivanje?

Za izradu neobvezujuće ponude, molimo vas da nam pošaljete nacrte vašeg projekta u formatima DWG, DXF ili STEP. Na temelju tih podataka izračunat ćemo detaljan troškovnik i rokove isporuke za vaš specifični projekt.

Možete li pomoći u fazi planiranja projekta?

Da, naš tim može pružiti podršku već u fazi planiranja projekta. Pomoći ćemo vam u odabiru najprikladnijih materijala i tehnika zavarivanja kako bismo osigurali da konačni proizvod zadovolji vaše specifikacije i očekivanja.

Koliko brzo možete završiti i isporučiti zavarene komponente?

Brzina izvršenja projekta ovisi o složenosti i obujmu posla. Međutim, ponosimo se našim brzim vremenima reakcije i isporuke. Konkretni rokovi će biti određeni nakon detaljne analize vaših specifikacija projekta, ali općenito nastojimo zadovoljiti sve klijentske rokove uz održavanje visoke razine kvalitete.