Laser Ing u svome proizvodnom pogonu ugostio zaposlenike tvrtke Bystronic Austria GmbH. U ugodnom ozračju strateški partneri još više osnažili temelje buduće suradnje.

 

U četvrtak, 15.12.2022. tvrtka Laser Ing ugostila je zaposlenike tvrtke Bystronic Austria GmbH na čelu s generalnim direktorom, gospodinom Geraldom Kastnerom. Riječ je o ključnom dobavljaču strojeva za obradu metala koji prati potrebne tvrtke od prvoga dana. U ugodnom ozračju proizvodnog prostora tvrtke gosti su imali prilike iz prve ruke saznati načine funkcioniranja proizvodnog sustava tvrtke Laser Ing kao i zakonitosti poslovne filozofije lidera u obradi metala na hrvatskom tržištu.

Tako je 30-ak zaposlenika tvrtke Bystronic Austria GmbH koji dolaze iz različitih odjela kao što su prodaja, održavanje, proizvodnja, korisnička potpora i sl. imalo prilike detaljnije se upoznati s načinom poslovanja tvrtke Laser Ing. Saznali su ključne karakteristike radnih procesa, organizacije rada, ali su imali prilike upoznati i strojni park na koji su predstavnici Laser Inga osobito ponosni.

Organizatori su se potrudili prezentirati gostima ključne osobitosti rada na laseru, savijačama te u internoj bravariji tvrtke. Pritom su zorno prikazali zašto ukupni interni proizvodni procesi ovise o potpunoj preciznosti rada strojeva. Također su istaknuli važnost brze reakcije servisera u slučaju kvara ili zamjene dijelova kako bi se krajnjim kupcima traženi proizvodi isporučili na vrijeme.

Organizatori su također prisutnima prezentirali planove izgradnje nove, još veće proizvodne hale u Velikoj Gorici koja će se smjestiti na 16.500 m2 velikom građevinskom zemljištu u industrijsko-poslovnoj zoni. Laser Ing time još jednom potvrđuje svoje nastojanje da zadrži mjesto regionalnog lidera u obradi metala, ali i ključnog dobavljača za renomirane tvrtke u Europskoj uniji.

Domaćini i gosti stvorili su vrijednu priliku razmjene iskustava i poslovnih ideja u ugodnom dijalogu koji se nastavio i u okviru prigodne stanke za odmor i okrepu. Tema za razgovor o unapređenju poslovne suradnje nije nedostajalo pa su oba strateška partnera zaključila kako je usmjerenost na nastavak intenzivne suradnje između poslovnih partnera dio i budućih poslovnih nastojanja.

 

Foto galerija: atmosferu događaja pogledajte u foto galeriji. 

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: