U sklopu svog kontinuiranog investicijskog ciklusa, Laser Ing ponosno najavljuje najnoviju akviziciju – Gecam stroj za skidanje srha, model EASY T. Ova najnovija tehnološka nadogradnja omogućit će Laser Ing timu još veću produktivnost te jamčiti klijentima visokokvalitetne završne proizvode.

 

Gecam EASY T se ističe svojom sposobnošću brušenja, odstranjivanja bridova, poliranja i zaobljavanja rubova svih vrsta metalnih materijala. Zahvaljujući radnoj glavi s dva abrazivna alata i oscilirajućoj ruci, ovaj stroj može obraditi metalne komponente iz svih perspektiva, garantirajući preciznost u svakom koraku.

 

Na ovu investiciju, Leonardo Kaščel, predsjednik uprave Laser Ing-a, komentirao je: “Ulaganje u najnoviju tehnologiju ključno je za našu viziju budućnosti. Ovaj Gecam stroj nije samo dodatak našem portfelju, već važna komponenta koja će osigurati da nastavimo pružati najbolju moguću uslugu našim kupcima. Vjerujemo da je tehnologija sredstvo kojim se postiže izvrsnost, a ova najnovija nabavke stroja za skidanje srha je dokaz naše posvećenosti tom cilju.”

 

Puštanje novog stroja za skidanje srha ne samo da će pomoći Laser Ing timu da poveća svoju učinkovitost, već donosi i brojne prednosti za krajnje kupce. Gecam stroj za skidanje srha pruža konzistentnost i preciznost u obradi, čime se osigurava vrhunska kvaliteta završnih proizvoda. Osim toga, njegova brzina i efikasnost smanjit će ukupno vrijeme obrade, bez obzira na broj serija ili količinu obradaka.

 

Video: Predstavljamo novi Gecom stroj za skidanje srha

 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: