Nabavkom dodatnog stroja za lasersko rezanje metala, Laser Ing dodatno učvršćuje svoju lidersku poziciju u rezanju metala.


Laser Ing-u je ovoga tjedna isporučen novi stroj za lasersko rezanje metala švicarskog proizvođača Bystronic. Radi se o novoj generaciji fiber lasera koji omogućavaju brzo i precizno rezanje za maksimalnu produktivnost uz minimalne troškove izrade po poziciji.

Nakon potpisivanja višegodišnjeg ugovora s Njemačkim kupcem, Laser Ing je investirao oko 5 Mil. kuna u novi stoj marke Bystronic i time učvrstio svoju vodeću poziciju u ovoj branši.

 

“Stalnim ulaganjem u edukaciju zaposlenika, informatizacijom poslovanja te modernizacijom strojnog parka, postajemo poželjna tvrtka za zapošljavanje a našim postojećim zaposlenicima pružamo snažan osjećaj sigurnosti i individualnosti, da motivirano i odgovorno rješavaju zadatke i izazove.” – istaknuo je Anđelko Kaščel, direktor i vlasnik tvrtke.

 


Video: Rezanje Fiber laserom, rezanje bez kompromisa.

 

Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.