Predsjednik uprave tvrtke Laser Ing Anđelko Kaščel sudjelovao je u novom promotivnom videu austrijske tvrtke Bystronic Austria povodom njihovih 20 godina poslovanja na tržištu.

 
Povodom jubilarnih 20 godina prisutnosti na austrijskom tržištu tvrtka Bystronic Austria snimila je promotivni video u kojemu je svoj doprinos dao i gospodin Anđelko Kaščel, predsjednik tvrtke Laser Ing.

Svojim sudjelovanjem gospodin Kaščel osnažio je dosadašnju partnersku sinergiju dviju tvrtki te je najavio nastavak plodonosne suradnje.

 

“Ponosimo se dijelom najsofisticiranije svjetske tehnologije u Laser Inženjeringu iz Bystronica, našeg dugogodišnjeg strateškog partnera. Krize dolaze i prolaze, živimo u vremenima ultimativnih promjena i neizvjesnosti. Kvaliteta ostaje. Rim nije izgrađen u danu. Naš strateški partner Bystronic dio je naše vizije i inspiracije u dugoročnom planu našeg rasta i razvoja i održivosti. Naše zadovoljstvo i kriterije kvalitete i vrednote u suradnji sa Bystronicom prenosimo dalje u strateške integracije sa svim našim ostalim strateškim partnerima i dionicima: kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i javnoj upravi. Pouzdanost i sigurnost izgrađeni odnosima sa Bystronicom otvorili su vrata našeg velikog investicijskog ciklusa. Novim ulaganjima i u edukacijski centar, definirat ćemo nove standarde uz pomoć Bystronicove tehnologije. Laser Inženjering i Bystrnic zajedno stvaraju budućnost danas”, izjavio je gospodin Kaščel.

 


Video: Anđelko Kaščel sudjelovao u videu austrijske tvrtke Bystronic

 

Promotivni video sniman je povodom 20 godina poslovanja tvrtke Bystronic Austria na austrijskom tržištu. Pod upečatljivim, ali i profesionalnim vodstvom generalnog managera Geralda Kastnera, nastao je video koji na neposredan, dinamičan i upečatljiv način progovara o filozofiji poslovanja tvrtke, nerijetko i iz perspektive strateških partnera među kojima se našao i gospodin Anđelko Kaščel, direktor hrvatske tvrtke Laser Ing. Pritom je naglasak stavio na zajedničke ciljeve i izvrsnost već ostvarenih rezultata.

Ključne karakteristike, stil i kompetencije poslovanja Bystronica Austrija prikazane su u promotivnom videu koji je za pregled dostupan ovdje.

Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.