Predsjednik uprave tvrtke Laser Ing Anđelko Kaščel sudjelovao je u novom promotivnom videu austrijske tvrtke Bystronic Austria povodom njihovih 20 godina poslovanja na tržištu.

 
Povodom jubilarnih 20 godina prisutnosti na austrijskom tržištu tvrtka Bystronic Austria snimila je promotivni video u kojemu je svoj doprinos dao i gospodin Anđelko Kaščel, predsjednik tvrtke Laser Ing.

Svojim sudjelovanjem gospodin Kaščel osnažio je dosadašnju partnersku sinergiju dviju tvrtki te je najavio nastavak plodonosne suradnje.

 

“Ponosimo se dijelom najsofisticiranije svjetske tehnologije u Laser Inženjeringu iz Bystronica, našeg dugogodišnjeg strateškog partnera. Krize dolaze i prolaze, živimo u vremenima ultimativnih promjena i neizvjesnosti. Kvaliteta ostaje. Rim nije izgrađen u danu. Naš strateški partner Bystronic dio je naše vizije i inspiracije u dugoročnom planu našeg rasta i razvoja i održivosti. Naše zadovoljstvo i kriterije kvalitete i vrednote u suradnji sa Bystronicom prenosimo dalje u strateške integracije sa svim našim ostalim strateškim partnerima i dionicima: kupcima, dobavljačima, zaposlenicima i javnoj upravi. Pouzdanost i sigurnost izgrađeni odnosima sa Bystronicom otvorili su vrata našeg velikog investicijskog ciklusa. Novim ulaganjima i u edukacijski centar, definirat ćemo nove standarde uz pomoć Bystronicove tehnologije. Laser Inženjering i Bystrnic zajedno stvaraju budućnost danas”, izjavio je gospodin Kaščel.

 


Video: Anđelko Kaščel sudjelovao u videu austrijske tvrtke Bystronic

 

Promotivni video sniman je povodom 20 godina poslovanja tvrtke Bystronic Austria na austrijskom tržištu. Pod upečatljivim, ali i profesionalnim vodstvom generalnog managera Geralda Kastnera, nastao je video koji na neposredan, dinamičan i upečatljiv način progovara o filozofiji poslovanja tvrtke, nerijetko i iz perspektive strateških partnera među kojima se našao i gospodin Anđelko Kaščel, direktor hrvatske tvrtke Laser Ing. Pritom je naglasak stavio na zajedničke ciljeve i izvrsnost već ostvarenih rezultata.

Ključne karakteristike, stil i kompetencije poslovanja Bystronica Austrija prikazane su u promotivnom videu koji je za pregled dostupan ovdje.

Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.