Laser Ing za blagdan Sv. Nikole pripremio darove za svu djecu svojih zaposlenika. Još jedan benefit kojim tvrtka zahvaljuje na predanom radu i rezultatima.

 

Ugodno radno okružje, profesionalno usavršavanje i drugi dodatni benefiti u fokusu su naših promišljanja na različitim razina. Već tradicionalno tvrtka je i ove godine osigurala atraktivne darove za djecu zaposlenika koji će se dijeliti povodom blagdana Svetog Nikole.

Posvećenost unapređenju radnih uvjeta koji uključuje mnoge benefite prioritet je kojim tvrtka LASER ING nastoji stvoriti dodatnu vrijednost za svoje zaposlenike. U skladu s time tvrtka je i ove godine osigurala atraktivne darove za svu djecu svojih zaposlenika koji će se dijeliti na Svetog Nikolu.

 

Vođeni idejom da su naši zaposlenici najvažnija karika na putu do ostvarivanja svih naših poslovnih ciljeva, i ove smo godine osigurali atraktivne darove za svu djecu naših zaposlenika kako bismo im ovogodišnji blagdan Svetog Nikole učinili još dražim. Vjerujemo kako je ulaganje u ljude na razini dodatnih benefita dobar način zahvale za njihov doprinos u tvrtki. Raduju me ovakve prilike jer nam svima omogućuju da malo predahnemo od svakodnevnih obaveza i okrenemo se najvećim životnim vrijednostima kao što su obitelj, zajedništvo, radost blagdanskog darivanja…“, istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel.

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije. Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanja, zavarivanja, izrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

 
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.