Predstavnici Laser Inga posjetili slovensku tvrtku TIPS d.o.o. Iz prve ruke imali su priliku još se bolje upoznati s proizvodnim procesima i specifičnim potrebama strateškog partnera.

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine članovi uprave i voditelj prodaje tvrtke Laser ing posjetili su slovensku tvrtku TIPS d.o.o. U ugodnom ozračju te na licu mjesta dobili su vrijedan uvid u način poslovanja te ključne potrebe strateškog kupca iz Slovenije. 

Tvrtka TIPS d.o.o. svrstava se među vrhunske proizvođače kvalitetnih GSE rješenja u svjetskim okvirima. Više od 50 godina tradicije vodeća je slovenska tvrtka u proizvodnji visokokvalitetne i tehnološki upotpunjene opreme za zemaljsku podršku zrakoplova – GSE. Riječ je o kvalitetnim proizvodima koje koriste najveće svjetske zračne luke.

 

“Laser Ing servisni je centar za rezanje metala koji se pozicionirao na hrvatskom tržištu kao lider u proizvodni i obradi metala. Upravo to  i prepoznaju oslanjajući se na ključne karakteristike našeg poslovanja kao što su osluškivanje njihovih potreba te adekvatna prilagodba naših proizvoda i usluga.  TIPS d.o.o. naš je strateški kupac s kojime uspješno gradimo partnerski odnos, nudeći im visokokvalitetne proizvode koji odgovaraju njihovim očekivanjima,” istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel, osnivač i CFO tvrtke Laser Ing.

 

Laser Ing neprestano radi na podizanju vlastitih stručnih spoznaja, a samim time i na kvaliteti svojih proizvoda i usluga što podrazumijeva i proširenje vlastitog strojnog parka kako bismo zadovoljili visoke standard svojih kupaca.

 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: