Predstavnici Laser Inga posjetili slovensku tvrtku TIPS d.o.o. Iz prve ruke imali su priliku još se bolje upoznati s proizvodnim procesima i specifičnim potrebama strateškog partnera.

U srijedu, 25. siječnja 2023. godine članovi uprave i voditelj prodaje tvrtke Laser ing posjetili su slovensku tvrtku TIPS d.o.o. U ugodnom ozračju te na licu mjesta dobili su vrijedan uvid u način poslovanja te ključne potrebe strateškog kupca iz Slovenije. 

Tvrtka TIPS d.o.o. svrstava se među vrhunske proizvođače kvalitetnih GSE rješenja u svjetskim okvirima. Više od 50 godina tradicije vodeća je slovenska tvrtka u proizvodnji visokokvalitetne i tehnološki upotpunjene opreme za zemaljsku podršku zrakoplova – GSE. Riječ je o kvalitetnim proizvodima koje koriste najveće svjetske zračne luke.

 

“Laser Ing servisni je centar za rezanje metala koji se pozicionirao na hrvatskom tržištu kao lider u proizvodni i obradi metala. Upravo to  i prepoznaju oslanjajući se na ključne karakteristike našeg poslovanja kao što su osluškivanje njihovih potreba te adekvatna prilagodba naših proizvoda i usluga.  TIPS d.o.o. naš je strateški kupac s kojime uspješno gradimo partnerski odnos, nudeći im visokokvalitetne proizvode koji odgovaraju njihovim očekivanjima,” istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel, osnivač i CFO tvrtke Laser Ing.

 

Laser Ing neprestano radi na podizanju vlastitih stručnih spoznaja, a samim time i na kvaliteti svojih proizvoda i usluga što podrazumijeva i proširenje vlastitog strojnog parka kako bismo zadovoljili visoke standard svojih kupaca.


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: