U sklopu nastojanja da ostane korak ispred tehnoloških inovacija i produbi međunarodne poslovne veze, predsjednik uprave tvrtke Laser Inženjering d.o.o., g. Leonardo Kaščel, nedavno se vratio s uspješnog posjeta renomiranoj japanskoj tvrtki Amada Co. Ltd.

 

Nakon godinu i pol od inicijalnog poziva tvrtke Amada Co Ltd. upravi tvrtke Laser Ing da ih posjeti u Japanu, konačno se realizirao dugo planirani strateški sastanak s poznatim japanskim proizvođačem opreme i strojeva za obradu metala sa sjedištem u Kanagawi.

 

Posjet je bio obilježen raznovrsnim susretima i razgovorima s vodećim stručnjacima i rukovodstvom Amada Co. Ltd., vodećim svjetskim proizvođačem visokotehnološke opreme za obradu metala. G. Leonardo Kaščel je imao priliku razmijeniti iskustva i znanja s vodećim inovatorima u industriji tehnologije obrade metala i istražiti najnovije trendove i tehnološke inovacije koje Amada Co. Ltd. nudi. Predstavnici Laser Ing-a i Amada Co Ltd. razgovarali su i o strateškom partnerstvu i ulaganjima u izgradnju novog proizvodnog pogona Laser Ing-a na 16.500 m2 u industrijsko poslovnoj zoni Meridian 16 na području Velike Gorice, gdje još traje postupak izdavanja dozvole za proizvodne hale od strane lokalnih vlasti.

 

“Posjet tvrtki Amada Co. Ltd. u Japanu bio je izuzetno inspirativan i obogaćujući”, rekao je g. Leonardo Kaščel. “Oduševljen sam njihovim angažmanom prema istraživanju i razvoju te njihovom posvećenošću visokoj kvaliteti proizvoda. Vjerujem da će naša tvrtka imati puno koristi od ovog posjeta, kako u smislu tehničkih znanja tako i u izgradnji snažnih poslovnih veza.”

 

Za vrijeme boravka u Japanu, G. Leonardo Kaščel je iskoristio priliku za posjet još jedne specijalizirane tvrtke iz branše, Ishikawa Co. Ltd.  kako bi sa njima razmijenio bogata iskustva i znanja o najboljim praksama i trendovima u obradi metala.

 

Na hrvatskom, ali i tržištima EU, Laser Ing dugi je niz godina pouzdan isporučitelj usluga obrade metala. Jamstvo visoke kvalitete krajnjih proizvoda kao i poštivanja rokova uz optimalne cijene rezultira širokim spektrom lojalnih kupaca koji se uslugama ove tvrtke s povjerenjem godinama vraćaju. Širenjem poslovnih kontakata i iskustava na globalnoj razini ovaj lider u obradi metala na tržištu Hrvatske i EU učvršćuje uporišta svog poslovanja te tako bilježi rast u svakom smislu.

 

 

Foto galerija: atmosferu događaja pogledajte u foto galeriji.

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: