U konkurenciji najistaknutijih hrvatskih poduzetničkih imena, tvrtka Laser Ing i njen osnivač Anđelko Kaščel istaknuli su se svojom nominacijom za prestižno priznanje EY Poduzetnika godine za 2023. godinu.

 

EY Poduzetnik godine priznanje je koje se dodjeljuje u više od 60 zemalja svijeta, a prvi put je u Hrvatskoj organizirano 2014. godine. Nagrada je simbol uspjeha za poduzetnike koji svojim radom, inovacijama i poslovnim rezultatima postavljaju standarde u industriji i inspiriraju zajednicu na uspjeh.

Prema odluci neovisnog žirija, tvrtka Laser Ing i Anđelko Kaščel ušli su u uži krug nominiranih, što je veliko priznanje za sve što su ostvarili. Laser Ing i Anđelko Kaščel se tako pridružuje svjetskoj klasi poslovnih lidera, a nominacija za EY Poduzetnika godine samo je potvrda njihovog kontinuiranog uspjeha i doprinosa široj poslovnoj zajednici.

 

“Biti nominiran u ovakvom prestižnom društvu je velika čast. Ovu nominaciju doživljavam kao priznanje svim našim zaposlenicima koji su svojom kreativnošću, inovativnošću, snagom i strašću utkali dio sebe u svaki naš poslovni proces,” istaknuo je Anđelko Kaščel, Osnivač tvrtke i savjetnik uprave Laser Ing, dodajući kako je ovo priznanje motivacija za daljnji rad i napredak.”

 

Iskrene čestitke dobitniku ovogodišnje nagrade i puno uspjeha na svjetskoj smotri u Monacu, zaključio je gospodin Kaščel.

 

O nominaciji tvrtke Laser Ing i Anđelka Kaščela za EY Poduzetnika godine svjedoči o neumornom trudu, inovacijama i predanosti cijelog tima. Predstavlja poticaj za mlade poduzetnike i dokazuje da je uspjeh moguć uz upornost i vjeru u svoje ideje.

Deveti hrvatski EY Poduzetnik godine predstavljat će Hrvatsku na svjetskoj završnici u Monacu u lipnju. Ovo je jedinstvena prilika za sve nominirane da se predstave na globalnoj razini, razmijene iskustva s vrhunskim poduzetnicima i sudjeluju u inspirativnim diskusijama.

 

 

Foto galerija: atmosferu događaja pogledajte u foto galeriji.

 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: