Održivo, a samim time i društveno odgovorno poslovanje i ove je poslovne godine odredilo stil poslovanja lidera u industriji obrade metala.
 
Kraj poslovne i kalendarske godine izvrsna je prilika za rezimiranje poslovnih rezultata i sagledavanje smjera prema kojemu treba započeti poslovanje u novoj godini. Laser Ing ima dovoljno razloga za zadovoljstvo jer snažan trend širenja poslovanja donosi dodatna zapošljavanja, proširenje strojnog parka, ali i nastavak ekološki osviještenog poslovanja u novom proizvodnom prostoru prilagođenom individualnim proizvodnim potrebama ovog lidera u industriji obrade metala.

 

Širenje poslovanja: smjer koji određuje i novu poslovnu godinu

Tvrtka Laser Ing još od 2014. godine kontinuirano potvrđuje poslovnu izvrsnost kada je o širenju poslovanja riječ. Tako 2023. godinu dočekuje ambicioznim planom – izgradnje dodatnih poslovnih kapaciteta na dodatnih 1.000 m2. Tvrtka je samostalno pokrenula cjelovitu renovaciju hale u Kolodvorskoj ulici 14/1 u Velikoj Gorici.

Hala je izgrađena oko 1952. godine, renovirana 80-ih godina, a zauzima 1112m2. Dodatno joj pripada i 1050 m2 dvorišnog prostora. Halu sada u zakup uzima upravo Laser Ing kako bi prostor iskoristio ne samo u skladišne nego i u proizvodne svrhe.

 

Ekološka održivost: liderska odlika poslovanja

Laser Ing svoju lidersku poziciju gradi od početaka poslovanja nastojeći svoje mjesto pronaći u okvirima svjetskih trendova. U skladu s time u posljednjim mjesecima 2022. započinje procese adaptacije novih, proširenih proizvodno-skladišnih prostora. Plan je ukloniti azbestni krov i postaviti novu podkonstrukciju, konstrukciju, a potom postaviti nove solarne elektrane na krovu hale. Idejno rješenje trenutačno je u izradi, a uz realizirane EU poticaje plan je započeti s realizacijom kako bi elektrana proizvodila 100 kW snage.

Uz navedene planove, tvrtka će nastaviti uzlazni trend i u drugim segmentima širenja poslovanja. Tako će kontinuiran rast dobiti slijediti rast broja zaposlenika, a širenje proizvodnog prostora rast strojnog parka. Početak uporabe novog prostora predviđen je već za veljaču 2023.

Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: