Održivo, a samim time i društveno odgovorno poslovanje i ove je poslovne godine odredilo stil poslovanja lidera u industriji obrade metala.
 
Kraj poslovne i kalendarske godine izvrsna je prilika za rezimiranje poslovnih rezultata i sagledavanje smjera prema kojemu treba započeti poslovanje u novoj godini. Laser Ing ima dovoljno razloga za zadovoljstvo jer snažan trend širenja poslovanja donosi dodatna zapošljavanja, proširenje strojnog parka, ali i nastavak ekološki osviještenog poslovanja u novom proizvodnom prostoru prilagođenom individualnim proizvodnim potrebama ovog lidera u industriji obrade metala.

 

Širenje poslovanja: smjer koji određuje i novu poslovnu godinu

Tvrtka Laser Ing još od 2014. godine kontinuirano potvrđuje poslovnu izvrsnost kada je o širenju poslovanja riječ. Tako 2023. godinu dočekuje ambicioznim planom – izgradnje dodatnih poslovnih kapaciteta na dodatnih 1.000 m2. Tvrtka je samostalno pokrenula cjelovitu renovaciju hale u Kolodvorskoj ulici 14/1 u Velikoj Gorici.

Hala je izgrađena oko 1952. godine, renovirana 80-ih godina, a zauzima 1112m2. Dodatno joj pripada i 1050 m2 dvorišnog prostora. Halu sada u zakup uzima upravo Laser Ing kako bi prostor iskoristio ne samo u skladišne nego i u proizvodne svrhe.

 

Ekološka održivost: liderska odlika poslovanja

Laser Ing svoju lidersku poziciju gradi od početaka poslovanja nastojeći svoje mjesto pronaći u okvirima svjetskih trendova. U skladu s time u posljednjim mjesecima 2022. započinje procese adaptacije novih, proširenih proizvodno-skladišnih prostora. Plan je ukloniti azbestni krov i postaviti novu podkonstrukciju, konstrukciju, a potom postaviti nove solarne elektrane na krovu hale. Idejno rješenje trenutačno je u izradi, a uz realizirane EU poticaje plan je započeti s realizacijom kako bi elektrana proizvodila 100 kW snage.

Uz navedene planove, tvrtka će nastaviti uzlazni trend i u drugim segmentima širenja poslovanja. Tako će kontinuiran rast dobiti slijediti rast broja zaposlenika, a širenje proizvodnog prostora rast strojnog parka. Početak uporabe novog prostora predviđen je već za veljaču 2023.

Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: