Laser Ing je povodom Uskrsnih blagdana osigurao darove za svu djecu svojih zaposlenika. Gesta je to kojom tvrtka i ove godine nagrađuje vjernost svojih zaposlenika kao i vrhunske rezultate koje ostvaruju.

 
Već tradicionalno Laser Ing je i ovog Uskrsa osigurao vrijedne darove za djecu svojih zaposlenika povodom Uskrsnih blagdana. Način je to kojim tvrtka zahvaljuje na vjernosti i vrhunskom doprinosu svog kolektiva.

Neprestanim ulaganjem u dobrobit svojih zaposlenika od osiguravanja izvrsnih uvjeta za rad preko ulaganja u različite stručne i osobne edukacije pa sve do prigodnih gesti kao što je darivanje djece zaposlenika povodom Uskrsnih blagdana, Laser Ing potvrđuje poziciju izvrsnosti koju u klopu svih svojih aktivnosti zauzima.

 

Duboko vjerujemo da je neprestano ulaganje u zadovoljstvo i produktivnost naših zaposlenika temeljni put do uspjeha. U skladu s time, i ove smo godine pripremili zanimljive darove za djecu svojih zaposlenika povodom Uskrsnih blagdana. Ovakve interne aktivnosti osobito me vesele jer donose potvrdu da je Laser Ing zajednica koja neprestano raste i razvija se te pozitivnim primjerima potvrđuje suvremen, ali i kreativan pristup u vođenju poslovanja – na svim razinama,“ istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel.

Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: