Laser Ing je implementirao moćnu Salesforce platformu kako bi poboljšao svoje poslovanje a odnose s kupcima podigao na još viši nivo.

 

Salesforce je vodeća platforma za upravljanje odnosima s klijentima (CRM) koja nudi brojne prednosti za tvrtke. Laser Ing tvrtka stalno traži načine kako bi unaprijedio svoje poslovanje, povećao produktivnost, poboljšao odnose s klijentima, stoga je Salesforce platforma bila logičan izbor.

 

“S velikim zadovoljstvom vam donosimo novost kako smo u Laser Ing-u unaprijedili naše operacije uvođenjem Salesforce-a, vrhunskog CRM rješenja. Salesforce platforma donosi niz pozitivnih promjena, od kojih je najvažnija mogućnost efikasno i brzo reagiranje na potrebe naših kupaca. Njegove sofisticirane analitičke mogućnosti i automatizacija omogućavaju nam bolji uvid u potrebe kupaca, što rezultira snažnijom suradnjom i personaliziranom uslugom.

Ono što je najvažnije, Salesforce nam osigurava kako ne bi imali propuštene prodajne prilike. Uz ovu platformu, svaka interakcija s kupcem postaje prilika za prodaju, jačanje odnosa i izgradnju lojalnosti. Ova inovacija je ključna investicija u našu budućnost. Sada smo još bliže ostvarenju naše vizije: pružanja iznimnih usluga i kreiranja dugoročnih odnosa s našim kupcima, stavljanjem svakog od njih na pravo mjesto u našem poslovanju.” Istaknuo je Leonardo Kaščel, CEO tvrtke Laser Ing.

 

Sa svojim sveobuhvatnim alatima za prodaju, marketing, usluge i analitiku, Salesforce nam omogućuje povećanje produktivnosti, bolje praćenje prodaje, poboljšanu uslugu korisnicima i donošenje informiranih poslovnih odluka. Ova moćna platforma također nudi prilagodljive mogućnosti i integracije s drugim alatima, pružajući nam fleksibilnost i skalabilnost potrebnu za uspjeh u digitalnom dobu.

 

Ključne prednosti Laser Ing-a integracijom sa Salesforce platformom

  • Sveobuhvatna platforma: Salesforce pruža sveobuhvatnu CRM platformu koja obuhvaća različite funkcionalnosti kao što su upravljanje prodajom, marketingom, uslugama i podrškom kupcima, analitika, automatizacija poslovnih procesa, upravljanje projektima itd. Sve te funkcionalnosti integrirane su na jednom mjestu, omogućujući Laser Ing-u učinkovito upravljaju svim aspektima svojih odnosa s kupcima.
  • Prilagodljivost i skalabilnost: Salesforce je visoko prilagodljiv i skalabilan. Laser Ing će prilagoditi Salesforce platformu svojim specifičnim potrebama i procesima poslovanja putem prilagođenih polja, radnih tokova, pravila i izvješća.
  • Cloud bazirana platforma: Salesforce je cloud bazirana platforma, što znači da Laser Ing ne mora ulagati u vlastitu infrastrukturu ili se brinuti o održavanju i nadogradnji softvera. Sve aplikacije i podaci smješteni su u oblaku, što omogućuje pristup s bilo kojeg mjesta i uređaja s internetom.
  • Bolja suradnja i komunikacija: Salesforce nudi alate za poboljšanje suradnje i komunikacije unutar naše tvrtke. Timovi mogu dijeliti informacije, bilješke, zadatke i datoteke na jednom mjestu, olakšavajući zajednički rad i pružajući jasnu sliku o aktivnostima i napretku.
  • Analitika i izvješćivanje: Salesforce pruža napredne analitičke alate i mogućnosti izvješćivanja. Laser Ing može pratiti ključne pokazatelje učinka (KPI-je) i analizirati podatke kako bi dobio uvid u svoje poslovanje. Ovi uvidi nam pomažu u donošenju informiranih odluka, identificiranju trendova i prilagođavanju strategija.
  • Integracija s drugim sustavima: Salesforce ima snažne mogućnosti integracije s drugim sustavima i aplikacijama. Laser Ing će integrirati Salesforce s postojećim alatima kao što su e-pošta, kalendari, ERP sustav itd. Ova integracija omogućuje glatko protok podataka između različitih platformi i smanjuje potrebu za ručnim unošenjem podataka.

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: