Vodeća hrvatska tehnološka tvrtka u obradi metala, Laser Inženjering d.o.o., sa zadovoljstvom objavljuje svoju smjelu odluku o modernizaciji strojnog parka. Ova odluka uključuje prodaju svih starijih strojeva starijih od tri godine te ulaganje u potpuno nove strojeve za strojnu obradu metala.

 

Ova strateška odluka temelji se na uvjerenju tvrtke da su inovacija i napredak ključni za održavanje konkurentske prednosti u brzo promjenjivom okruženju metaloprerađivačke industrije. Modernizacija strojnog parka omogućit će Laser Inženjeringu da zadrži visoku razinu učinkovitosti, preciznosti i fleksibilnosti u proizvodnji.

 

“Naša tvrtka je uvijek bila posvećena pružanju najboljih rješenja svojim kupcima, a to uključuje i ulaganje u najnoviju tehnologiju”, rekao je Leonardo Kaščel, Predsjednik Uprave tvrtke Laser Inženjering d.o.o. “Ova odluka odražava našu predanost inovacijama i težnju da učvrstimo svoju lidersku poziciju u industriji. Novi strojevi će nam omogućiti da još i brže odgovaramo na zahtjeve tržišta i pružimo vrhunske proizvode i usluge u obradi metala.”

 

Odluka o obnovi strojnog parka također ističe odgovornost Laser Inženjeringa prema održivosti i zaštiti okoliša. Novi strojevi će biti opremljeni najnovijim energetski učinkovitim tehnologijama, s ciljem smanjenja potrošnje energije i resursa te smanjenja negativnog utjecaja na okoliš.

Laser Inženjering d.o.o. predstavlja primjer tvrtke koja se prilagođava dinamičnom okruženju tehnoloških promjena, postavljajući nove standarde u industriji metaloprerađivačke tehnologije.

Ova odluka o obnovi strojnog parka potvrđuje njihovu posvećenost usvajanju najnovijih tehnologija i održavanju visokih standarda u industriji strojne obrade metala.

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: