U Velikoj Gorici 16.5.2024. predstavnici tvrtke Laser Ing prezentirali su ključne informacije o tvrtki, uslugama i standardima poslovanja kao i mogućnostima zapošljavanja u sklopu prezentacije namijenjene maturantima u Srednjoj strukovnoj školi Velika Gorica.

 

U maloj dvorani Srednje strukovne škole Velika Gorica na susretu učenika i gospodarstvenika u skopu programa „Izgradi karijeru – skoči u budućnost”, predstavnici tvrtke Laser Ing prezentirali su su područje svog rada, proizvode te uvjete i način rada. Maturanti su tako dobili vrijedne uvide u način funkcioniranja složenih sustava proizvodnje, narudžbe i isporuke proizvoda i u usluga tvrtke Laser Ing, ali i priliku postavljati pitanja o svemu što ih zanima te se upoznati s potencijalnim poslodavcima.

 

“Ovaj događaj predstavlja nezamjenjivu priliku za uspostavu direktnog komunikacijskog kanala između poslodavaca i diplomiranih učenika – budućih stručnjaka u strojarskoj industriji. Putem detaljne prezentacije zanimanja i radnih mjesta relevantnih za našu tvrtku, te kroz neposredan dijalog s učenicima, cilj nam je unaprijediti razumijevanje tržišnih zahtjeva te istaknuti značaj suradnje između obrazovnih institucija i gospodarskog sektora”, izjavio je Anđelko Kaščel, osnivač i savjetnik uprave Laser Ing-a.

 

Ovaj događaj je organizirala Komora Zagreb, Zagrebačka županija i Srednja strukovna škola Velika Gorica gdje su sudjelovali vodeći poslodavci iz Zagrebačke županije i Zagreba. Na događaju je prisustvovalo oko 100 učenika završnih razreda Srednje strukovne škole Velika Gorica.

Sve veći izazovi s kojima se tvrtke susreću na tržištu rada u obliku nedostataka domaće radne snage, ali i potrebe za usklađivanjem znanja i vještina učenika s potrebama tržišta rada te važnost povezivanja buduće radne snage s potencijalnim poslodavcima iz branše, samo su neki od ključnih razloga ovakvih inicijativa koje osnažuju sve sudionike na tržištu.

 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: