Kompetentan primjer poslovne izvrsnosti: LASER ING jača svoju poziciju na austrijskom tržištu.

U srijedu, 10. studenog 2021. predstavnici tvrtke LASER ING  ugostili su čelnike čak dvanaest relevantnih austrijskih tvrtki i predstavili im svoje suvremene proizvodne mogućnosti. S ciljem otvaranja mogućnosti novih poslovnih suradnji, predstavnici tvrtke prezentirali su ključne poslovne rezultate, najavili nova ulaganja izdvojivši komparativne prednosti koje LASER ING čine pozitivnim primjerom uspješnog poslovanja u Hrvatskoj.

 

„Zahvaljujem uvaženim prijateljima iz Austrije što su nam svojim dolaskom pružili mogućnost kako bismo im približili glavno načelo izvrsnosti tvrtke LASER ING: da sve što činimo kontinuirano usmjeravamo prema uspjehu, vođeni visokim kriterijima kvalitete i suvremenih principa poslovanja. Takav trend nastavit ćemo i dalje s ciljem širenja palete svojih usluga u još većem novom proizvodnom prostoru. U narednom razdoblju naglasak ćemo staviti na povećanje poslovne suradnje sa što širim krugom potencijalnih partnera iz Austrije te ćemo uvesti SMART FACTORING poslovanje, u cilju ostvarenja zacrtanih ciljeva otvorili smo prodajni ured u Austriji,“ prisutnima je najavio Anđelko Kaščel, direktor i vlasnik tvrtke.

 

Austrijski ured za vanjsku trgovinu ADVANTAGE AUSTRIA organizirao je posjet čak dvanaest metaloprerađivačkih tvrtki iz Austrije tvrtki LASER ING-u.

Nakon upoznavanja s vodstvom tvrtke te njihovim aktualnim i budućim poslovnim strategijama, uvaženi gosti poslušali su njemačku prezentaciju poslovnih rezultata Ivana Kaščela, direktora prodaje i voditelja poslovnog razvoja za Austriju, a potom su se uputili u obilazak proizvodnog pogona tvrtke.

Uslijedio je svečani domjenak i prilika za neposredno otvaranje novih poglavlja internacionalne suradnje.


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije. Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanja, zavarivanja, izrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

 
Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.