Laser Ing uspješno preuzeo firmu za plastifikaciju metala. Ovom strateškom akvizicijom proširuje se portfelj usluga obrade i zaštite metala i osnažuje liderska tržišna pozicija tvrtke.

 

Vodeća hrvatska tvrtka za pružanje usluga obrade metala, Laser Ing, ponosno objavljuje svoju najnoviju akviziciju – uspješno preuzimanje firme za plastifikaciju metala, dalje jačajući svoju lidersku poziciju na tržištu i proširujući svoje poslovanje na nove horizonte.

Ova strateška akvizicija predstavlja značajan korak naprijed za Laser Ing, omogućujući im širenje usluga kao i ponude za svoje kupce iz Hrvatske i EU. Plastifikacija metala, kao ključan proces zaštite metala od korozije, sada će biti integralni dio portfolija usluga koji Laser Ing nudi.
 

“Ova akvizicija nas iznimno veseli jer otvara vrata za pružanje potpunih usluga našim cijenjenim kupcima. Kombinacija naše ekspertize u CNC obradi metala s kapacitetima plastifikacije metala stvorit će sinergiju koja će dodatno učvrstiti našu lidersku tržišnu poziciju u ovom segmentu,” izjavio je Leonardo Kaščel, Predsjednik uprave tvrtke Laser Ing.

 
Ovaj potez ne samo da će dodatno osnažiti poziciju tvrtke na tržištu, već će stvoriti i nova radna mjesta. Oba tima će surađivati kako bi se osigurala glatka integracija i maksimizirali rezultati za sve dionike.

Ova akvizicija odražava viziju Laser Ing-a da postane sveobuhvatan partner u industriji obrade metala, istovremeno osiguravajući inovativna rješenja i visoku kvalitetu usluga.

 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: