Laser Ing uspješno preuzeo firmu za plastifikaciju metala. Ovom strateškom akvizicijom proširuje se portfelj usluga obrade i zaštite metala i osnažuje liderska tržišna pozicija tvrtke.

 

Vodeća hrvatska tvrtka za pružanje usluga obrade metala, Laser Ing, ponosno objavljuje svoju najnoviju akviziciju – uspješno preuzimanje firme za plastifikaciju metala, dalje jačajući svoju lidersku poziciju na tržištu i proširujući svoje poslovanje na nove horizonte.

Ova strateška akvizicija predstavlja značajan korak naprijed za Laser Ing, omogućujući im širenje usluga kao i ponude za svoje kupce iz Hrvatske i EU. Plastifikacija metala, kao ključan proces zaštite metala od korozije, sada će biti integralni dio portfolija usluga koji Laser Ing nudi.
 

“Ova akvizicija nas iznimno veseli jer otvara vrata za pružanje potpunih usluga našim cijenjenim kupcima. Kombinacija naše ekspertize u CNC obradi metala s kapacitetima plastifikacije metala stvorit će sinergiju koja će dodatno učvrstiti našu lidersku tržišnu poziciju u ovom segmentu,” izjavio je Leonardo Kaščel, Predsjednik uprave tvrtke Laser Ing.

 
Ovaj potez ne samo da će dodatno osnažiti poziciju tvrtke na tržištu, već će stvoriti i nova radna mjesta. Oba tima će surađivati kako bi se osigurala glatka integracija i maksimizirali rezultati za sve dionike.

Ova akvizicija odražava viziju Laser Ing-a da postane sveobuhvatan partner u industriji obrade metala, istovremeno osiguravajući inovativna rješenja i visoku kvalitetu usluga.

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: