U sklopu industrijsko-poslovne zone Meridian 16 u Velikoj Gorici Laser Ing planira izgradnju proizvodne hale prema suvremenim principima poslovanja, moderne uredske prostore te edukacijski centar.
 
Sredinom 2021. godine tvrtka Laser Ing investirala je u kupnju velikog građevinskog zemljišta veličine 16.500 m2 u sklopu strateškog cilja izgradnje proizvodne hale prema suvremenim principima poslovanja, modernih uredskih prostora te edukacijskog centra. Još jedan u nizu poslovnih poteza kojime Laser Ing potvrđuje i nastavlja oblikovati svoju poslovnu viziju prema kojoj zadržava poziciju regionalnog servisnog centra obrade metala kao i ključan dobavljač obrade metala za renomirane EU tvrtke.

Poslovni park Meridian 16  jedna od najvećih poslovnih zona u Republici Hrvatskoj koja se nalazi u okolici grada Velike Gorice. Riječ je o jedinstvenom konceptu eko-industrijske poslovne zone koja se temelji na načelima zelene gradnje. Poslovni cilj projekta jest pružati snažnu podršku najuspješnijim predstavnicima industrijske i logističke usluge. Sam projekt još je u razvoju pa se tako još uvijek radi na unapređenju digitalizacije u suradnji s renomiranom njemačkom kompanijom Drees & Sommer, poznatom po radu na digitalizaciji mnogih poslovnih parkova diljem Njemačke.

 

„Laser Ing svojom poslovnom logikom kontinuirano nastoji pridonijeti razvoju vlastitog poslovanja u skladu sa suvremenim trendovima struke. Takva nastojanja ne bi bila moguća bez snažnog uporišta – suvremenog upravnog i proizvodnog centra izvrsnosti koji će ne samo nastaviti razvijati poslovne uspjehe tvrtke na liderskoj razini, nego će doprinijeti stručnom razvoju postojećih i novih kadrova. U skladu s time smo i ušli u ambiciozni plan te smo se pridružili vodećim liderima logistike u Hrvatskoj,“ istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel, osnivač i CFO tvrtke Laser Ing.

 

Kamgrad, Atlantic Grupa, UPS, Euro Spin, Bertol… samo su neka od velikih imena industrije koja su već dio Meridiana 16. No u pripremi je nova faza razvoja u kojoj će biti dostupno još oko 300.000 novih kvadrata. Upravo tu će svoje mjesto pronaći i Laser Ing odakle će nastaviti graditi svoj poslovni put izvrsnosti.

Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: