U Zagrebu 21.4.2023. predstavnici tvrtke Laser Ing prezentirali su ključne informacije o tvrtki, uslugama i standardima poslovanja kao i mogućnostima zapošljavanja u sklopu prezentacije namijenjene maturantima u Strojarsko tehničkoj školi Fausta Vrančića u Zagrebu.

 

U prostorima školske knjižnice u sklopu Karijernog centra Regionalnog centra kompetencija uz tvrtke Adoro d.o.o., Mihoković d.o.o. te Nipro PharmaPackaging Hrvatska d.o.o. predstavnici tvrtke Laser ing u obliku video prezentacije  predstavili su područje svog rada, proizvode te uvjete i način rada. Maturanti su tako dobili vrijedne uvide u način funkcioniranja složenih sustava proizvodnje, narudžbe i isporuke proizvoda i u usluga tvrtke Laser ing, ali i priliku postavljati pitanja o svemu što ih zanima te se upoznati s potencijalnim poslodavcima.

 

“Velika nam je čast što smo dobili ovakvu plemenitu priliku prezentirati se pred novim naraštajem radnika koji donose vrijedna stručna znanja i novu energiju te kreativne pristupe radu. Duboko vjerujemo u sve faze edukacije kako postojećih tako i budućih radnika koji dolaze u Laser Ing jer upravo u cjeloživotnom obrazovanju svih naših zaposlenika vidimo stup daljnjeg razvoja i napretka tvrtke. Vjerujemo da smo prezentacijom iz prve ruke dali vrijedne uvide u način odvijanja naših radnih procesa te ćemo se i ubuduće rado odazivati ovakvim inicijativama,” istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel, osnivač i CFO tvrtke Laser Ing.

 

Sve veći izazovi s kojima se tvrtke susreću na tržištu rada u obliku nedostataka domaće radne snage, ali i potrebe za usklađivanjem znanja i vještina učenika s potrebama tržišta rada te važnost povezivanja buduće radne snage s potencijalnim poslodavcima iz branše, samo su neki od ključnih razloga ovakvih inicijativa koje osnažuju sve sudionike na tržištu.

 

Foto galerija: atmosferu događaja pogledajte u foto galeriji. 

 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: