U Zagrebu 21.4.2023. predstavnici tvrtke Laser Ing prezentirali su ključne informacije o tvrtki, uslugama i standardima poslovanja kao i mogućnostima zapošljavanja u sklopu prezentacije namijenjene maturantima u Strojarsko tehničkoj školi Fausta Vrančića u Zagrebu.

 

U prostorima školske knjižnice u sklopu Karijernog centra Regionalnog centra kompetencija uz tvrtke Adoro d.o.o., Mihoković d.o.o. te Nipro PharmaPackaging Hrvatska d.o.o. predstavnici tvrtke Laser ing u obliku video prezentacije  predstavili su područje svog rada, proizvode te uvjete i način rada. Maturanti su tako dobili vrijedne uvide u način funkcioniranja složenih sustava proizvodnje, narudžbe i isporuke proizvoda i u usluga tvrtke Laser ing, ali i priliku postavljati pitanja o svemu što ih zanima te se upoznati s potencijalnim poslodavcima.

 

“Velika nam je čast što smo dobili ovakvu plemenitu priliku prezentirati se pred novim naraštajem radnika koji donose vrijedna stručna znanja i novu energiju te kreativne pristupe radu. Duboko vjerujemo u sve faze edukacije kako postojećih tako i budućih radnika koji dolaze u Laser Ing jer upravo u cjeloživotnom obrazovanju svih naših zaposlenika vidimo stup daljnjeg razvoja i napretka tvrtke. Vjerujemo da smo prezentacijom iz prve ruke dali vrijedne uvide u način odvijanja naših radnih procesa te ćemo se i ubuduće rado odazivati ovakvim inicijativama,” istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel, osnivač i CFO tvrtke Laser Ing.

 

Sve veći izazovi s kojima se tvrtke susreću na tržištu rada u obliku nedostataka domaće radne snage, ali i potrebe za usklađivanjem znanja i vještina učenika s potrebama tržišta rada te važnost povezivanja buduće radne snage s potencijalnim poslodavcima iz branše, samo su neki od ključnih razloga ovakvih inicijativa koje osnažuju sve sudionike na tržištu.

 

Foto galerija: atmosferu događaja pogledajte u foto galeriji. 

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: