U duhu blagdanskog slavlja i kao znak zahvalnosti prema svom vrijednom timu, tvrtka Laser Ing s ponosom objavljuje isplatu 13. plaće svim svojim zaposlenicima. Ovaj potez odražava kontinuiranu predanost tvrtke prema svojim zaposlenicima i njihovom blagostanju.

 

U godini koja je bila puna izazova, ali i značajnog uspjeha, Laser Ing je ostvario izvanredne rezultate zahvaljujući naporima i posvećenosti svog tima. Isplata 13. plaće simboličan je način na koji tvrtka izražava svoju zahvalnost i priznanje za trud i odanost svojih zaposlenika.

 

“U Laser Ing-u, svaki zaposlenik je neizmjerno važan za naše poslovanje”, rekao je Leonardo Kaščel, predsjednik uprave. Bez njihovog neumornog rada, inovativnosti i posvećenosti, naš uspjeh ne bi bio moguć. Ovo je naš način da kažemo hvala i da ih ohrabrimo za buduće izazove i dostignuća.”

 

Laser Ing kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike kroz razne programe obuke, profesionalnog razvoja i poboljšanja radnog okruženja, čime potiče i njihov osobni i profesionalni rast. Isplata 13. plaće samo je jedan od načina na koji tvrtka nastoji podržati i nagraditi svoj tim.

Ova gesta odražava kulturu tvrtke koja vrednuje svoje ljude i njihov doprinos, potičući pozitivno radno okruženje i jačajući zajednički osjećaj svrhe i postignuća.
 


Laser Ing, vodeći servisni centar za rezanje metala, ponosno pruža svoje usluge brojnim renomiranim tvrtkama iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Njemačke. Uz usluge rezanja, tvrtka također nudi usluge savijanja, zavarivanja, izradu metalnih konstrukcija i sklopova te površinsku zaštitu metala plastificiranjem.

Vizija tvrtke je postati preferirani dobavljač usluga obrade metala za vodeće tvrtke iz regije i Europske Unije, a dosadašnji uspjeh na tržištu i visoka razina kvalitete usluga, potvrđena primjenom ISO normi i TQM-a u svim procesima poslovanja, čine Laser Ing pravim partnerom za budućnost.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: