Činimo sve kako bismo našim kupcima i dobavljačima osigurali sigurno preuzimnanje robe i istovar materijala na našem skladištu za vrijeme epidemije Covid-19. Molimo vas da se pridržavate ovdje navedenih mjera sigurnosti.

 

Pravila o načinu preuzimanja robe kupaca i istovara materijala dobavljača na skladištu tvrtke Laser Inženjering d.o.o. u stanju epidemije Covid-19

  • Molimo Vas da ne napuštate vozilo pri dolasku po robu ili prilikom istovara materijala. Netko od naših djelatnika sa skladišta će doći do Vašeg vozila i obaviti utovar/istovar u najbržem mogućem roku.
  • Svaki dolazak kupca i dobavljača u skladište tvrtke Laser Inženjering d.o.o. u stanju epidemije COVID-19 mora biti unaprijed dogovoren putem telefona: 01/65 46 808 ili e-maila: info@laser-ing.hr
  • Kupac i dobavljač moraju dezinficirati ruke i nositi zaštitnu masku prilikom izlaska iz vozila te se pridržavati obaveznih mjera socijalne udaljenosti od minimalno 2 metra kad god je to moguće.
  • Osobama u samoizolaciji zabranjeno je ulaziti u skladište tvrtke Laser Inženjering d.o.o.

 

Također apeliramo na sve naše kupce i dobavljače da se pridržavaju preporuka Ministarstva, da budu odgovorni prema sebi i drugima te da poštuju mjere koje su tu kako bismo zaštitili zdravlje svih nas.

Za sve detalje kao i dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.