Rezanje inoxa laserom, plazmom i vodenim mlazom

Pružamo uslugu rezanja nehrđajučeg čelika (inoxa) različitih debljina: od 1 mm do čak 130 mm.

Za rezanje inoxa debljine do 15 mm koristimo moderne CNC strojeve za rezanje laserom, dok se za rezanje inoxa velike debljine, u suradnji s našim partnerom „Inox Austria“, koriste suvremeni CNC stojevi za rezanje plazmom i vodenim mlazom.

Uz pomoć vrhunske tehnologije, efikasnosti naših proizvodno poslovnih procesa te našeg iskustva i stručnosti naših partnera, u mogućnosti smo realizirati i vrlo zahtjevne potrebe naših kupaca pri rezanju inoxa, često u vrlo kratkom roku.

Naše prednosti kod rezanja inoxa

  • brza obrada potvrđenih narudžbi kupaca zahvaljujući modernoj softverskoj tehnologiji
  • visoka iskoristivost materijala iz kojega se režu nalozi kupaca korištenjem dxf i dwg datoteka kroz CAD softver i CNC kontrolirani strojevi za rezanje
  • organizacija transporta i dovoza naručene robe
  • u žurnim slučajevima smo u mogućnosti isporučiti narudžbu u roku 24 sata

Za rezanje inoxa velikih debljina u partnerstvu radimo s Inox Austria

U želji i namjeri da svojim kupcima pružimo vrhunsku uslugu za rezanje inoxa velikih debljina kao i da uštedimo na troškovima transporta, početkom veljače 2016. godine, ušli smo u partnerstvo s tvrtkom Inox Schneidservice GmbH, u branši rezanja inoxa poznatijom pod nazivom „Inox Austria“.

Inox Schneidservice je specijalizirana tvrtka s vrhunskim stručnjacima za rezanje velikih profila inoxa a uz to ima respektabilnu tehnologiju za rezanje inoxa tehnologijom plazme i vodenim mlazom.

Uvjerite se u našu kvalitetu, cijene i rokove isporuke kod bilo kakvih potreba za rezanjem inoxa te usporedite s onim tvrtkama s kojima možda već surađujete.

Obratite nam se već danas za neobvezujuću ponudu na e-mail: info@laser-ing.hr

Nacrte pozicija molimo u dwg ili dxf formatu.