15-16.5.2023. u Jordanu održana je Četvrta međunarodna konferencija za frankofonske investiture pod pokroviteljstvom Njegovog Veličanstva Kralja Abdullaha II ibn Al Husseina. Tom prigodom među uvaženim prezenterima svoj govor je održao i gospodin Anđelko Kaščel.

 

Udruga jordanskih poslovnjaka (JBA) u suradnji s Le Groupement du Patronat Francophone (GPF) organizirala je pod pokroviteljstvom Njegovog Veličanstva Kralja Abdullaha II ibn Al Husseina, Međunarodnu konferenciju za frankofone investitore pod nazivom “Jordan, zemlja mogućnosti”. Na konferenciji je gospodin Anđelko Kaščel održao predavanje o laserskom rezanju metala s važnom misijom prenošenja znanja na Bliski istok.

 

“Umrežavanje na internacionalnoj razini koje podrazumijeva ne samo razmjenu stručnih spoznaja i vještina nego i dodir kultura i identiteta naših svjetova dokaz su da živimo u globalnom dobu. Upravo se danas ubrzavaju ne samo proces uspostavljanja suradnje nego i razmjena znanja i iskustava. Lasersko rezanje metala uskospecifična je, ali i ključna usluga tvrtke Laser Ing, zahvaljujući kojoj okupljamo velik broj partnera u Hrvatskoj i regiji. Neizmjerno me raduje što svjedočim novim impulsima suradnje između naših svjetova – prilika je to da razmjenom iskustava unaprijedimo svoje poslovne procese i doprinesemo globalnom umreženju, a time i još većoj kvaliteti svojih proizvoda,” istaknuo je gospodin Anđelko Kaščel, osnivač i CFO tvrtke Laser Ing.

 

Ovo gostovanje gospodina Kaščela na Bliskom istoku logičan je izbor s obzirom na to da će uskoro biti angažiran kao visokostručni savjetnik za rezanje metala u dvije tvrtke, u Iraku te u Abu Dabiju u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Na hrvatskom, ali i tržištima regije, Laser Ing dugi je niz godina pouzdan isporučitelj laserskog rezanja metala i limova. Jamstvo visoke kvalitete krajnjih proizvoda kao i poštivanja rokova uz optimalne cijene rezultira širokim spektrom vjernih partnera koji se uslugama ove tvrtke s povjerenjem godinama vraćaju. Širenjem poslovnih kontakata i iskustava na globalnoj razini ovaj lider u obradi metala na tržištu Hrvatske i regije učvršćuje uporišta svog poslovanja te tako bilježi rast u svakom smislu.

 

Foto galerija: atmosferu događaja pogledajte u foto galeriji. 

 


Laser Ing je vodeći servisni centar u rezanju metala sa svim poznatim tehnologijama koje se koriste u rezanju metala. Značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga rezanja metala, tvrtka pruža i usluge savijanjazavarivanjaizrade metalnih konstrukcija i sklopova te zaštitu metala.

Vizija Laser Ing-a je biti preferirani dobavljač u pružanju usluge obrade metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, Laser Ing je postigao visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite putem naših kontakt informacija.


 

Podijeli članak: