O nama

Tvrtka LASER INŽENJERING d.o.o. osnovana je 2014. godine kako bismo dugogodišnje radno iskustvo i znanje osnivača, stečeno u Austriji i na čelu nekoliko specijaliziranih inozemnih tvrtki za strojnu obradu metala, prenijeli i podijelili s poslovnim partnerima u rješavanju njihovih projektnih zadataka kao i tehničkih problema u strojnoj obradi metala.

Odabirom kvalitetnih i stručnih kadrova, ulaganjem u znanje i tehnologije te kroz poslovno umrežavanje, tvrtka već nakon prve godine poslovanja ostvaruje značajan poslovni uspjeh u pružanju usluga laserskog rezanja metala te se pozicionirala među vodeće tvrtke u ovoj branši u Hrvatskoj.

Naša je vizija biti jedan od vodećih servisnih centara za obradu metala čiju kvalitetu, pouzdanost i profesionalnost prepoznaju kupci i poslovni partneri iz EU.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, postigli smo visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što potvrđujemo primjenom normi ISO sustava (9001 i 14001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.

U usporedbi s konkurencijom, prednost je tvrtke LASER INŽENJERING d. o. o. ponajprije marljiv rad naših zaposlenika, znanje, stručnost, kompetencija i kvaliteta pružene usluge, tehnička rješenja te brzina i konkurentnost cijena naših proizvoda.

Ukoliko želite usporediti našu kvalitetu, cijene i rokove isporuke s onim tvrtkama s kojima već poslujete, slobodno nam se obratite i rado ćemo Vam izaći u susret.

Nadamo se da će i Vaša tvrtka biti među onima s kojima ćemo uspostaviti uspješnu poslovnu suradnju na obostrano zadovoljstvo.