Popović donosi značajno poslovno iskustvo iz menadžmenta s dokazanom poviješću rada u industriji strojarstva i industrijskog inženjerstva

 

Hrvoje Popović, MBA, dipl. Ing. Strojarstva, imenovan je izvršnim direktorom tvrtke Laser Ing a novu je funkciju preuzeo 17.8.2020. godine.

Hrvoje Popović posjeduje višegodišnje radno iskustvo u industriji strojarstva i industrijskog inženjerstva koje je stekao na pozicijama direktora i predsjednika uprave za više renomiranih domaćih i stranih tvrtki.

U Laser Inženjering dolazi sa funkcije komercijalnog direktora Elektrocentra Petek d.o.o., lidera u izgradnji energetskih postrojenja, distributivnih niskonaponskih mreža i srodnih djelatnosti.

Prije toga, u dva mandata obnašao je funkciju predsjednika upravnog odbora tvrtka Pastor TVA d.d. (Tvornica vatrogasnih aparata) koja je najveći proizvođač vatrogasnih aparata u jugoistočnoj Europi.

Također je bio dugogodišnji direktor tvrtke Horex trade d.o.o., dio je grupe EXTERSTAHL sa sjedištem u Linzu, jedan od najuspješnijih i najznačajnijih ponuditelja čeličnih limova u regiji. Dok je prije toga obnašao poziciju menadžera za LafargeHolcim, svjetskog lidera u građevinskim materijalima i rješenjima.

Hrvoje Popović je diplomirao na Fakultetu strojarstva i brodogradnje, Sveučilišta u Zagrebu. MBA diplomu je stekao na IEDC-Poslovnoj školi Bled.

 

Veliko mi je zadovoljstvo preuzeti funkciju izvršnog direktora tvrtke Laser Ing. Preuzimanje ove pozicije predstavlja jedan novi izazov budući da se Laser Ing u Hrvatskoj pozicionirao kao lider u obradi metala rezanjem. Vjerujem da ću svojim iskustvom i načinom rada doprinijeti daljnjem razvoju tvrtke – rekao je Hrvoje Popović u priopćenju.

 

Veseli me što se Hrvoje Popović priključio našem Laser Ing timu i ovim putem mu želim srdačnu dobrodošlicu. S obzirom na njegovo sveobuhvatno znanje i bogato iskustvo siguran sam da će se sjajno uklopiti i pomoći nam dodatno unaprijediti naše poslovanje na hrvatskom i EU tržištu – izjavio je Anđelko Kaščel, direktor i vlasnik Laser Ing tvrtke.

 


Laser Ing je vodeća hrvatska tvrtka u laserskom rezanju metala a značajni dio poslovanja čini izvoz za velike kupce iz Slovenije i Austrije.

Osim usluga laserskog rezanja metala, pružamo i usluge rezanja vodom, plazmom i plinom, usluge savijanja metala te strojnu obradu.

Vizija tvrtke je biti preferirani dobavljač u pružanju usluga rezanja metala za renomirane tvrtke iz regije i EU-a.

Kao rezultat dosadašnjeg uspješnog poslovanja kako na domaćem tržištu tako i tržištima Slovenije, Austrije i Njemačke, tvrtka je postigla visok nivo kvalitete proizvoda, optimalni odnos kvalitete i cijene što se potvrđuje primjenom normi ISO sustava (9001) kao i primjenom TQM-a u svim procesima poslovanja.